<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=windows-1252"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 20/12/16 13:32, Davide Pagnin wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
      cite="mid:d8925352e8ee66af9f5f1095199cb66fee094f0a@localhost"
      type="cite"><font face="Default Sans
        Serif,Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif" size="2"> <span>Hi,<br>
          <br>
          we are trying to port our application (php web application)
          from Windows world to linux.<br>
          Our database is on IBM i system machine, which is a DB2
          flavor.<br>
          <br>
          We realized that by using Connection Pooling (on Windows) we
          avoid connection setup,<br>
          in most of the cases, thus the application gain performances
          (on simple pages, we cut <br>
          connection time from 0,25-0,35 sec to 0,02-0,03 sec), this
          anyway is not the reason of <br>
          the mail.<br>
          <br>
          As I said, when we enabled connection pooling on the linux
          centos 7.2 we are using <br>
          for development and testing, we faced core dumps of the httpd
          server.<br>
          <br>
          At the moment we are using stock unixodbc rpm version 2.3.1
          that came from centos (thus redhat)<br>
          but I've reproduced the core dumps also on 2.3.4 recompiled on
          our development system.<br>
        </span></font></blockquote>
    <br>
    <font size="2"><font face="Default Sans
        Serif,Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif">Ok, I think I have
        reproduced and fixed the problem. The issue was that the pooled
        connection had a reference back to the creating environment. But
        your app was releasing the environment and reconnecting. The DM
        should now release all pooled connections that were related to a
        environment when its released. Not back in svn yet, but the
        build of unixODBC-2.3.5-pre on the ftp site should have the fix.
        Give it a try and see if it helps.<br>
        <br>
        -- <br>
        Nick</font></font>
  </body>
</html>